Přihlásit se košík je prázdný

Ochrana osobních údajů

1.    Obecná ustanovení

Easy Point věnuje velkou pozornost ochraně a zabezpečení Vašich osobních údajů, se kterými velmi šetrně a pečlivě pracuje. Připravili jsme pro Vás dokument, jehož cílem je informovat Vás o tom, jak nakládáme a zpracováváme Vaše osobní údaje. Také informuje o Vašich právech a o formě jakou můžete svá práva uplatňovat.

Odpovědná osoba a zpracovatel osobních údajů je Radim Jankovský IČ: 87107244. Zpracovatel je řádně registrován na Úřadě pro ochranu osobních údajů.

2.    Jak se o Vás dozvíme

Veškeré informace, které o Vás máme, jsou poskytovány Vámi, když nás poprvé kontaktujete nebo pokud jste již našim zákazníkem. Osobní data nám můžete poskytnout prostřednictvím různých komunikačních kanálů, především telefonem, e-mailem, Facebookem, messengerem nebo SMS zprávou.

3.    Jaké informace se o Vás dozvíme

Osobní údaje, které zpracovatel spravuje, mohou obsahovat Vaše:

  • jméno a příjmení,
  • kontaktní informace včetně e-mailu a telefonního čísla,
  • adresu sídla nebo provozovny firmy, Vaší pozici ve firmě, Vašeho zaměstnavatele
  • IČ a DIČ,
  • číslo bankovního účtu,
  • IP adresu.

4.    K čemu Vaše údaje používáme

Jakékoliv informace, které o Vás máme, používáme k tomu, abychom:

  • Vám poskytli informace, produkty, zboží a služby, které po nás požadujete,
  • s Vámi mohli komunikovat v rámci zakázky,
  • vyfakturovali Vámi požadované služby,
  • prošetřili případnou reklamaci nebo stížnost,
  • Vám poskytli marketingové sdělení, pokud souhlasíte s jeho zasíláním; obsahem sdělení jsou změny a informace o novinkách našich produktů a služeb.

5.    Jak dlouho budeme Vaše data uchovávat a jak je chráníme

Zabezpečení a ochrana Vašich dat je pro nás nesmírně důležitá. Naše opatření pro uchovávání dat je v souladu se všemi platnými zákony a se zákony o ochraně osobních údajů. Dle těchto předpisů se nenávratně odstraňuje e-mailová komunikace starší jak 3 roky kromě objednávek, které jsou součástí fakturací a zdokumentování obchodního styku. Taktéž 3 roky jsou uchovávána grafická data, loga
a další přidružená data k zakázkám (včetně technické přípravy tamponového tisku). Vaše osobní údaje jsou uchovávány tak, jak nám ukládá daňový zákon, a to minimálně po dobu 10 let.

Všechna data jsou zálohována každý měsíc na šifrované externí disky, které jsou uchovávány v uzamčené místnosti a chráněny PCO. Přístup k těmto datům má pouze správce a oprávnění zaměstnanci, kteří je potřebují k výkonu práce (např. zákaznický servis). K těmto zálohám se vracíme jen v případě nutnosti (opakování zakázky, finanční a jiná kontrola).

  6.    S kým a jak sdílíme Vaše informace

Vaše osobní údaje zpracovává Štěpán Kahánek Easy Point, který je sdílí s externími důvěryhodnými subjekty, jejichž služby nám napomáhají s provozem firmy. Tyto subjekty Vaše data neuchovávají, dál nesdílejí a nepoužívají k jiným účelům.

  •  Jitka Walterová externí účetní
  • Účetní program Pohoda společnosti Stormware s.r.o. provádí pouze online kontrolu ekonomických subjektů (v registru plátců DPH, který spravuje Finanční správa)
  • J.M. Post zpracovatel našich e-shopů a Easy Point katalogu
  • Seznam.cz, a.s. poskytovatel emailového účtu
  • Google Gmail poskytovatel emailového účtu
  • Jiří Bartoš Slon, spol. s.r.o. výroba tiskových podkladů
  • PPL CZ s.r.o. zpracování údajů výhradně za účelem přepravy zboží
  • Česká pošta, s.p. - zpracování údajů výhradně za účelem přepravy zboží
  • General Logistics Systems Czech Republic s.r.o. (GLS) výhradně za účelem přepravy zboží
  • Geis Parcel CZ s.r.o. zpracování údajů výhradně za účelem přepravy zboží

7.    Marketing

Udělíte-li nám souhlas, budeme Vaše osobní údaje především e-mailovou adresu, používat pro zasílání novinek našich produktů, akčních cen a speciálních nabídek. Svůj souhlas se zasíláním marketingového sdělení můžete kdykoliv odvolat. Pro zrušení zasílání newslettru nám napište Nezasílat společně se svým jménem a e-mailovou adresou na e-mail info@easypoint.cz.

Vaše osobní údaje nejsou v žádném případě poskytovány třetím stranám pro marketingové účely.

8.    Vaše práva

Právo na přístup k osobním údajům

Máte právo si od nás vyžádat kopii Vašich osobních údajů, které o Vás uchováváme.

Právo na opravu údajů

Máte právo na opravu nebo doplnění svých osobních údajů, a to bez zbytečného odkladu. Pokud nám sdělíte, že informace, které o Vás uchováváme nejsou správné, přezkoumáme je a neprodleně opravíme.

Dojde-li k opravě Vašich údajů, musíme tuto skutečnost oznámit třetím stranám, s nimiž Vaše osobní údaje sdílíme (účetní).

Právo na vymazání údajů

Máte právo nás kdykoliv požádat o vymazání svých osobních údajů, pokud Vaše data nepotřebujeme k plnění smluvních a zákonných povinností nebo k ochraně našich zájmů.

Právo na omezení zpracování osobních údajů

Máte právo na omezení zpracování osobních údajů, pokud nesouhlasíte s přesností údajů, nebo se domníváte, že jejich zpracování je protiprávní a na místo smazání preferujete jejich omezení. 

Právo na odvolání platnosti souhlasu

Máte právo odvolat souhlas, který jste nám dali pro zpracování Vašich osobních údajů (například pro zasílání novinek), bez udání důvodu. V takovém případě berte prosím na vědomí, že zpracování dat, ke kterému došlu před odvoláním souhlasu, bylo zákonné.

9.    Závěrečné ustanovení

Tento dokument byl vytvořen 9. května 2018 a tímto dnem nabývá také platnosti.

 

Průběh objednání a komunikace

Zde naleznete podrobný popis, jak Vaše zadání zpracováváme.

Dodací podmínky

Zboží zasíláme přes Zásilkovnu. Lze také po dohodě vyzvednout v tiskárně.

Platební podmínky

Zboží se hradí nejčastěji převodem na účet, případně kombinací zálohy předem s dobírkou.

Dodací lhůty

Zakázku zpravidla zasíláme do 14-ti dní od objednávky, upřesníme si dle složitosti či množství. 

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a k analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Rozumím